Vallø sportsrideklub vinder Distriktsmesterskabet igen i år04-11-2014 - 21:08

Dressurstald Willum Thomsen har rigtig mange dygtige elever på forskellige niveauer og igen i år har Rune og Joachim sammensat et hold med fire af deres elever til distriktsmesterskabet som blev afholdt sidste weekend på Hvalsø rideklub.

Selina Hundstuen Solberg og Atterupgårds Wagga Wagga

Vallø sportsrideklub vinder endnu et mesterskab.

Rune og Joachim har igen i år sammensat et hold bestående af fire af deres elever til distriktsmesterskabet for hold, som blev afholdt ved stævnet sidste weekend i Hvalsø rideklub.

Holdet bestod af:

Selina Hundstuen Solberg - Atterupgårds Wagga Wagga

Iben Dreyer - Vanja Højris

Anja Henning - Rosmarin

Nikolaj Henning Brettschneider - Sandelmosegårds Siso

I LA2 red Anja Henning på Rosmarin (68,10%) samt Selina Hundstuen Solberg på Atterupgårds Wagga Wagga (72,70%)

I LA4 red Nikolaj Henning Brettschneider på Sandelmosegårds Siso (66,52) samt Iben Dreyer på Vanja Højris.

Vallø sportsrideklub vandt med 207.324 point hele tre procent ned til anden pladsen.

Vi er ikke helt sikker men mener dette var fjerde gang i træk, Vallø sportsrideklub vinder guld ved distriktsmesterskabet.

Vi ønsker rytterne men bestemt og Vallø sportsrideklub stort tillykke med et flot mesterskab.