< Tilbage

Endnu en god weekend til eleverne ved Landsstævne på Heslegård og distriktsstævne i Birkerød02-11-2015 - 06:33

I weekenden blev der afholdt Landsstævne i Heslegård rideklub, samt distriktsstævne i birkerød rideforening. Endnu engang kom der flotte sejrer og placeringer i hus.

Karin Nissen og Eno

 

Weekenden stod på Landsstævne i Heslegård rideklub, samt distriktsstævne i Birkerød rideforening. Dressurstald Willum Thomsen havde flere elever til start og der kom endnu engang flotte resultater i hus.

 

 

Landsstævne Heslegård rideklub.

 

Cathrine Dufour havde taget sin skønne hoppe Chantal Skovvang efter Michellino / Lanciano med til Landsstævne i Heslegård rideklub. Det blev til en suveræn sejr i MA1 med 75.13% om fredagen og en suveræn sejr i MA2 med 73.94% om lørdagen. En super skøn hoppe som bliver meget spændende at følge i fremtiden.

I ECCO Prix St. George blev det til en meget flot 2. plads til Rose Marie Henriksen med dejlige Donna Silver efter Blue hors Don Schufro / Willemoes. Dejligt at se Donna Silver tilbage på stævnebanerne efter en lang sygdomspause. Rose og Donna Silver får 69.25%. Desværre går det ikke altid helt som man gerne vil. Rose havde glem en traversade i sit kürprogram og det er meget dyrt, så det blev ikke til endnu en placering i küren.

Berider Karin Nissen og dejlige Eno efter Eskadron / Pardon vinder flot Intermediaire II med 69.82% og bliver nr. 2 i Grand Prix med 65.20%.

 

 

Distriktsstævne Birkerød rideforening.

 

I MB0 blev det til en flot 2. plads til Bo Høstrup med Jorgos Frøsig efter Blue Hors Don Romantic / Solos Lantinus med 68.97%. Nr. 3 blev Selina Hundstuen Solberg med Atterupgårds Minaia efter Stedinger / Lord Sinclair med 67.69% og Selina Hundstuen Solberg sætter sig også på 4. pladsen med Atterupgårds Wagga Wagga efter Welt Hit / Lord Sinclair med 67.56% og ligeledes på 4. pladsen kom Bo Høstrup med Burberry efter  Blue Hors Don Romantic / Blue Hors Hertug med 67.56%

Berider Andreas Larsen blev flot nr. 2 i MB2 med Calantina efter Solos Lantinus / Akribori med 64.60%.

 

Endnu en god weekend med mange flotte resultater.

 

Vi ønsker tillykke med de mange flot resultater.

 

 

< Tilbage