Vallø sportsrideklubs hold består hvert år af Rune og Joachim og to af deres elever, men i år måtte vi låne en elev af Cathrine Dufour, men det bliver dog i familien.

Louise Zinglersen - Rubini Agerled

Rose Marie Henriksen - Rosentanz

Lørdag 1. afd af DM.

Hold 2.

Vallø sportsrideklubs andet hold havde fået start nr. 17 og Nynne Ebbenæs og Gørklintgårds San Tiago efter San Remo / Olympic Ferro ligger hårdt fra land med et rigtig godt ridt kun med et par små misforståelser. Nynne og Gørklintgårds San Tiago slutter på 71.77% og  en flot 4. plads i LA5.

Næste rytter var Katrine Kraglund og Swing King efter Sandro Hit / Don Gregory som var til start i MB1. Det var bare ikke Swing Kings dag idag. Efter gårdagens regnvejr var banen meget våd og hvis der er noget Swing King ikke kan lide så er det våde banen. Katrine red r.. ud af bukserne, men der kom desværre for mange fejl pga den våde bane. Katrine og Swing King sluttede på 67.34% og en 8. plads.

Louise Zinglersen og Rubibi Agerled efter Heslegårds Rubin / Schwadroneur var til start i MB2. Louise og Rubini Agerled fik en super flot tur med mange højdepunkter og sluttede med 69.34% og en flot 4. plads.

Den sidste rytter fra Vallø var Rose Marie Henriksen og Rosentanz efter Rohdiamant / San Paulo. Rose og Rosentanz red Prix St. George og man kan kun sige at Rose virkelig arbejde for sin sag, da Rosentanz havde lidt for travlt med mange andre ting. Desværre kom der et par fejl. Rose og Rosentanz sluttede på 65.04%.

Vallø sportsrideklubs hold var kun 0.2 procent for at komme i finalen.

Hold 1.

Vallø sportsrideklub havde fået start nr. 19 ud af de 23 hold der var til start. Rune og Neikos efter Negro / Diamond var første rytter fra Vallø i LA5 og Neikos var bare en stjerne og gik en super flot fejlfri tur med bla. super overgange, hvor dommerne måtte frem med flere 9 taller. Rune og Neikos vinder flot klassen med 75%

Cathrine Dufour og hendes nye dejlige hoppe Chantal Skovvang efter Michellino / Lanciano var næste rytter fra Vallø på banen. Cathrine og Chantal Skovvang leverede et super ridt i MB1 på trods af det kun var ekvipagens anden stævnestart. Cathrine og Chantal Skovvang vinder suveræn deres klasse med 77.02%, efter et super ridt.

Så blev det Joachim og Aarø's Gandhi efter Blue Hors Don Romantic / Resident tur. Dette var det første udendørsstævne for Aarø's Gandhi, men han tog det i stiv arm og ekvipagen fik en flot tur kun med et par småfejl. Joachim og Aarø's Gandhi sluttede på 70.92% og blev nr. 2 i MB2.

Sidste rytter fra Vallø sportsrideklub var Cathrine Dufours elev Katrine With Petersen og Moresco Essenbæk efter Loudini / Racot som skulle ride Prix St. George. Katrine havde lidt at se til idag da Moresco Essenbæk havde lidt store øjne og blev desværre lidt spændt. Katrine og Moresco Essenbæk sluttede på 65.61%.

Efter 1. afd fører Vallø sportsrideklub med ikke mindre end knap 6 procent ned til anden pladsen, så rytterne fra Vallø må siges at ligge godt til inden morgendagens finale.

Lørdag aften havde Middelfart ridecenter arrangeret en skøn middag, hvor der var underholdning af Torben Chris inden der blev samlet ind til STØT BRYSTERNE. Pigerne fra Vallø andet hold, Louise Zinglersen, Katrine Kraglund, Rose Marie Henriksen & Nynne Ebbenæs løb med præmien -Størst indsamlet beløb til STØT BRYSTERNE på over 10.000 kr. Weel Done piger!

Søndag 2. afd af DM

Så blev det finaledag og Vallø sportsrideklub var klar til kamp. Det var de 6 bedste hold fra gårdagens konkurrence der var gået videre til finalen, hvor der blev redet i omvendt rækkefølge, det vil sige at Vallø rytterne skulle som sidste rytter i hver klasse.

Rune var første rytter fra Vallø idag i LA5 og igen idag levererde Rune og Neikos et super ridt med flotte versader og traversader og super overgange fra galop til skridt. Rune og Neikos får flotte 72.33% og vinder igen idag klassen.

Cathrine Dufour og Chantal Skovvang var næste rytter fra Vallø og ekvipagen leverede endnu et super ridt og fik ikke mindre en 4 9 taller af dommerne. Cathrine og Chantal Skovvang vinder også idag klassen med 74.36%.

Joachim var tredje rytter fra Vallø. Joachim og Aarø's Gandhi red MB2 og man kan kun sige at Aarø's Gandhi var skarp idag, han var klar og leverede et super ridt. Joachim og Aarø's Gandhi vinder klassen med 72.10%

Sidste rytter fra Vallø var katrine With Petersen og Moresco Essenbæk. Ekvipagen får en fin tur i Prix St. George og Moresco Essenbæk var mere afspændt idag.  Katrine og Moresco Essenbæk sluttede på 65.83%.

Vallø sportsrideklub vinder finalen og på finaledagen gik de individuelle placeringer til Cathrine Dufour og Chantal Skovvang med 74.36%, Rune og Neikos nr. 2 med 72.33% og Joachim og Aarø's Gandhi nr. 3 med 72.10%. Vallø sportsrideklub vinder Danmarksmesterskabet for hold med 14 procent til anden pladsen. En overlegent sejr til Vallø.

VALLØ SPORTSRIDEKLUB - DANMARKSMESTER 2015.

Vallø kan nu tilføje endnu en guldmedalje til det flotte cv.