< Tilbage

Søndag blev også en god dag i Frederiksværk rideklub14-09-2015 - 20:50

Så blev det søndag og den sidste stævnedag i Frederiksværk rideklub. Igen idag kom der meget flotte resultater til rytterne fra Dressurstald Willum Thomsen.

Cathrine Dufours nye dressurhest Chantal Skovvang.


Distriktsstævne Frederiksværk rideklub.



 

Så blev det søndag og endnu en stævnedag i Frederiksværk rideklub. Søndag gik årets sidste championatskvalifikation for de 27 fem årige dressurheste og det blev til en flot 3. plads til Alexander Von Kiær på Fassbinder / Loudini sønnen Faust. Alexander har for år tilbage været ansat hos Dressurstald Willum thomsen og er idag ansat som rytter hos Hasse Hoffmann. Alexander har i sin sommerferie været på Sjælland hos sine forældre og havde medbragt hesten Faust, sommerferien blev kombineret med træning hos Joachim. Alexander og Faust fik 8.0 i trav, 8.2 i skridt, 8.2 i galop, 8.0 i ridelighed og 8.2 i kapacitet og sluttede på 8.120 og er dermed videre til mellemrunden.

Selina Hundstuen Solberg og Atterupgårds Ophelia efter Belissimo / Gribaldi som er datter til Grand Prix hoppe Atterupgårds Orthilia blev nr. 6 med 8.5 i trav, 7.0 i skridt, 8.0 i galop, 8.0 i ridelighed og 8.0 i kapacitet, og sluttede på 7.900 og desværre var Atterupgårds Ophelia lidt oppe på tæerne i skridt og derfor ikke videre til mellemrunden.

Som placeret som nr. 7 kom Line Rude Hare og Shane N efter Showtime / Donnerschlag. Med karakterne 7.5 i trav, 7.5 i skridt, 8.0 i galop, 7.8 i ridelighed, 7.8 i kapacitet og sluttede på 7.720. Line og Shane N gik ikke videre til mellemrunden.

I LA2 blev det til en meget flot sejr til Sara Wagner på Luigi efter Locksley / Wolkenstein efter et super godt ridt til 72.24%. Patricia Hvidt og Lepas Hofstern efter Hofrat / Ragazzo havde osgå en fin tur og tog en 5. plads med 68.79%

Cathrine Dufour har fået en ny dejlig hest, en 9 årige hoppe efter Michellino / Lanciano ved navn Chantal Skovvang og stævnet i Frederiksværk rideklub var ekvipagens debut. Det blev en super flot stævnestart for denne nye ekvipage, som lover godt for fremtiden. Ekvipagen vandt MB2 med 70.92%. Nr. 3 blev Katrine Kraglund og Dinos Boy 2 efter Del Piero / Falkland med 67.50%

 

En god søndag i Frederiksværk rideklub med flotte resultater.

 

Vi ønsker alle stort tillykke med de gode resultater.

 

 

< Tilbage