< Tilbage

Cathrine Dufour dobbelt Europamester 201314-07-2013 - 17:41

Cathrine Dufour var idag på ingen måde til at komme udenom.  Cathrine Dufour vandt i gårdens individuelle program guld og idag slog parret for alvor fast, at de er Europas bedste. Med fantastiske 83,60% fik Cathrine for anden dag og for anden år i træk guldmedaljen om halsen.

Cathrine Dufour og Mesteren Atterupgårds Cassidy inden gårdens præmieoverrakkelse. Med guld klokker selvfølgelig

Europamesterskabet Compiegne, Frankrig.

 

Der var selvfølgelig store forventninger til den nyslåede Europamester i dagens Kür klasse.

Den fantastiske ekvipage levede op til alle forventningerne og lidt mere til med et helt fantastisk ridt i Küren. Cathrine og Atterupgårds Cassidy red deres guld Kür fra sidste års Europamesterskab, hvor ekvipagen tog alle med storm med fantastisk smuk ridning. Det gjorde de så igen i år og vandt helt suverænt søndagen Kür med ikke mindre end 83,60%, med over 4 procent ned til sølvmedaljen som gik til hollanske Stephanie Kooyman med Winston med 79,22%

Det var sidste år for Cathrine Dufour som youngrider og man kan kun sige hun forstod virkelig at slutte af med STIL.  

 

Nu kan Atterupgårds Cassidy slappe lidt af inden turen igen går mod Danmark og vi ønsker en god og sikker tur hjem til den nykåret Europamester.

 

THE DREAM TEAM!

 

Der skal lyde det største og vildeste tillykke til Cathrine og Rune med endnu en guldmedalje til Europamesterskabet, det er helt ubeskriveligt. Vi er alle så stolte af jer.

 

 

Vi ønsker selvfølgelig resten af teamet en rigtig god tur hjem til Danmark.

 

 

 

 

< Tilbage