< Tilbage

Joachim og Loglunds Pleasure vinder Egnethedstesten i Reg. 128-10-2013 - 05:51

Ikke mindre end 60 dressurheste var tilmeldt årets egnethedstest i reg. 1 på Vallensbæk ridecenter, hvor af de tre heste var fra Dressurstald Willum Thomsen. Det var også Dressurstald Willum Thomsen der satte sig som dagens vinder af Egnethedstesten for andet år i træk.

Joachim og Aarø's Hemmingway ved Egnethedstesten


COPYRIGHT HORSENEWS.


Joachim og Loglunds Pleasure vinder Egnethedstesten i reg. 1



Dressurstald Willum Thomsen havde i år tre heste med til Egnethedstesten i Reg. 1, Loglunds Pleasure, Aarø's Hemmingway og Qupe. Joachim kunne for andet år i træk kører hjem som vinder Egnethedstesten, dennE gang på den sort dressurstjerne Loglunds Pleasure.

 

Katalog nr. 130 Aarø's Hemmingway.

Aarø's Hemmingway er helbror til sidste års vinder af Egnethedstesten nemlig Aarø's Gandhi og er ejet af Dressurstald Willum Thomsen og Lone og Knud Boisen som også har avlet Aarø's Hemmingway. Det var første gang Aarø's Hemmingway var i byen og han er ikke redet så meget, men alligevel taget han turen i ophøjet ro. Joachim og Aarø's Hemmingway slutter på en flot 12 plads ud af de 60 startende med bla. 8,5 i galop og 9 i ridelighed.

 

Katalog nr. 156 Loglunds Pleasure.

Loglunds Pleasure kom til dressurstald Willum Thomsen for en lille måned siden og den tid er brugt til at hest og rytter kunne finde hinanden og det var kun et par dage siden Rune og Joachim prøve at "lukke helt op" for sølvmedaljehoppen Loglunds Pleasure. Joachim og stjernen Loglunds Pleasure bliver vinder af Egnethedstesten med bla 8,5 i skridt, 9 i trav og 9,5 i ridelighed og sluttede på 870 point. Loglunds Pleasure skal nu holde en lille smule fri inden arbejde igen går igang med henblik på unghestechampionatet i Herning i marts 2014.

 

Katalog nr. 166 Qupe.

Qupe har Joachim kun redet i tre uger med henblik på Egnethedstesten. Qupe er efter Quaterback med Rosentau til morfar. Mor er Roussilion som Joachim også har redet på og som vandt den tyske rideprøve i Hannoveraner og fik statspræmie. Qupe er ejet af Hanne Lund. Joachim og Qupe gjorde det rigtig godt og vi synes dommerne holdt lidt igen med pointene, men med 8,5 i ridelighed og trav kunne Joachim og Qupe kører hjem med en flot 9. plads med 835 point.

 

Det var slut på en lang med også en meget dejlig dag i selskab med tre dygtige heste som alle gjorde et flot billede. 

 

På DVs hjemmeside skrives der pænt om dagens vinder, se med her: Klik her

 

Vi vil gerne takke Mikala Bagge fra Horsenews for de flotte billeder, se flere billeder fra Egnethedstesten på Mikala Bagges hjemmeside. Klik her

 

Et kæmpe stort tillykke til vores hesteejere Flemming Pedersen, Tina Nielsen, Lone og Knud Boisen og Hanne Lund med dagens flotte resultater.

 

 

< Tilbage